Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

4ο Παγκρήτιο Τουρνουά Τένις Βετεράνων Κρήτης

oas_logo
Λίγο χρονικό διάστημα πριν από την τυπική ολοκλήρωση των αγώνων του 4ου Παγκρήτιου Τουρνουά Τένις Βετεράνων Κρήτης, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σητείας θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους ενενήντα (93) συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες που με την αγωνιστική τους διάθεση, γέμισαν τα δημοτικά γήπεδα τένις και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ερχόμενοι από κάθε γωνιά της Κρήτης.

Θέλει να συγχαρεί, τον επιδιαιτητή κ. Ιωάννη Γλεζάκη και τον υπεύθυνο διεξαγωγής του Τουρνουά κ. Λέανδρο Μαλλιαρουδάκη για τον άρτιο προγραμματισμό πλέον των ογδόντα (80) αγώνων σε χρονικό διάστημα μόλις τριών ημερών, καθώς επίσης το σύνολο των μικρών και μεγάλων χορηγών του οι οποίοι συνέδραμαν ουσιαστικά στην επιτυχή αυτή διοργάνωση.
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σητείας οφείλει επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πλήθος των θεατών οι οποίοι προσήλθαν κατά τις προηγούμενες ημέρες στα γήπεδα του Ομίλου (05-09.07.2017), προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνες τένις υψηλού επιπέδου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους αφανείς εκείνους εθελοντές (αθλητές και μη αθλητές), οι οποίοι αγκαλιάζοντας την άοκνη προσπάθεια του νυν και πρώην Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου, η οποία αφορούσε στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Ομίλου, κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, εκπληρώνοντας μία υπόσχεση και κάνοντας το όνειρό μας πραγματικότητα.
Οι φίλοι του τένις, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στα δημοτικά γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας, τους δύο (2) εναπομείναντες δυνατούς τελικούς των κατηγοριών Ανδρών (35+) & Ανδρών (45+), με τους οποίους ολοκληρώνεται και τυπικά το 4ο Παγκρήτιο Τουρνουά Βετεράνων Κρήτης.
Ο Πρόεδρος του
Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας
Ιωάννης Σφενδουράκης

Πηγή : Style 100fm

Συνολικες προβολες σελιδας