Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Ευχαρίστηριο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουτσουρά-Σταυροχωρίου

Ως Πολιτιστικός Σύλλογος Κουτσουρά-Σταυροχωρίου ευχαριστούμε θερμά το συντοπίτη μας  κ. Γεώργιο Μαρκάκη της ΤΕΧΝΟΞΥΛ ΑΒΕΕ,  για τη σημαντική προσφορά του με την άψογη κατασκευή και τοποθέτηση :


  • Δύο πορτών  καινούριων ,  μια στο αγροτικό ιατρείο και  μια στη δυτική αίθουσα του Δημοτικού σχολείου , που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος εκθέσεων και εκδηλώσεων .
  • Ραφιών  είκοσι  (20) περίπου τετραγωνικών μέτρων  στο χώρο του διαδρόμου,  για την κάλυψη των αναγκών της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Σταυροχωρίου και
  • Ενός ξύλινου χωρίσματος στην αίθουσα του φούρνου, ώστε ο φούρνος να απομονωθεί και το υπόλοιπο μέρος να λειτουργήσει χωριστά ως αίθουσα προετοιμασίας για την παρασκευή γλυκών ή εδεσμάτων.

Η πολύτιμη αυτή συνδρομή στην υλοποίηση των στόχων του Συλλόγου καταδεικνύει τη μεγάλη αγάπη του χωριανού μας επιχειρηματία  στον τόπο που μεγάλωσε και ιδιαίτερα στο χώρο, που έκανε τα πρώτα μαθητικά του βήματα.  Έτσι αναβαθμίζει τον κοινωνικό του ρόλο και στο χωριό του.
Η ενεργητική συμμετοχή, το  ενδιαφέρον και η αξιόλογη βοήθεια των ντόπιων επιχειρηματιών και τεχνικών συνεχίζουν να αποτελούν τους καλύτερους αρωγούς στο δύσκολο έργο μας,  για τη δημιουργία ενός πολιτισμικού πολυχώρου, δίνοντας τη μεγαλύτερη δυνατή αξία  και ζωή στο Δημοτικό σχολείο Σταυροχωρίου από το οποίο πέρασαν γενιές και γενιές. Χωρίς τον εθελοντισμό με την ευαισθητοποίηση ντόπιων και φίλων, είναι αδύνατο να αξιοποιηθούν τα παραδοσιακά πολιτισμικά στοιχεία των ορεινών οικισμών και όχι μόνο.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Μπάμπης Κανάκης
Ο Γραμματέας
Γιάννης Σαραντώνης

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας