Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Αλλάζει η όψη του προαυλίου του Νοσοκομείου Σητείας

Εμφανές είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών που καταβάλλονται το τελευταίο χρονικό διάστημα για να αλλάξει η όψη του προαυλίου στο Νοσοκομείο Σητείας. Την ευρύτερη δράση εξωραϊσμού και καλλωπισμού ξεκίνησε και υλοποιεί ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Σητείας με την στήριξη επίσης αρκετών εθελοντών.

Τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα αξιοποιήθηκαν για τη βελτίωση της εικόνας του Νοσοκομείου. Στο κάλεσμα του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν μέλη του, επαγγελματίες που εργάστηκαν αφιλοκερδώς (ελαιοχρωματιστές, σοβατζήδες κλπ.), καταστήματα της περιοχής που προσέφεραν δωρεάν υλικά ώστε να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην προσπάθεια αυτή.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χριστόφορος Καλαμπόκης απηύθυνε θερμές ευχαριστίες προς όλους, αλλά και τόνισε ότι «πρέπει να αγκαλιάσουν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι το εγχείρημα αυτό συμμετέχοντας στη δράση και την επόμενη Κυριακή που θα ολοκληρωθεί, δεδομένου ότι οι χώροι των παρεμβάσεων είναι τεράστιοι, οι εργασίες που πρέπει ακόμα να γίνουν πολλές, οπότε η βοήθεια όλων είναι απαραίτητη.
Ήδη πολλοί από τους χώρους έχουν μεταμορφωθεί ενώ υπάρχουν σημεία όπως ένα όμορφο αίθριο, κρυμμένο, που για πρώτη φορά αναδείχθηκε εξαιρετικά.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ


Πηγή : Ανατολή

https://www.facebook.com/SitiaNea/

Συνολικες προβολες σελιδας