Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Προσφορές στα νοσοκομεία από το Σύλλογο Τριτέκνων και το Λύκειο Ελληνίδων

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/nosokomeio_160612_212131.jpg?mtime=20160612212116Η Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΓΝΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» ευχαριστεί με ανακοίνωσή της,  τo Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Λασιθίου για την ευγενική χορηγία τεσσάρων εξεταστικών κλινών
για το ΓΝ Αγίου Νικολάου, ενός οξύμετρου, ενός ηλεκτρονικού βρεφοζυγού και μιας λάμπας υπέρυθρης ακτινοβολίας για το ΓΝ-ΚΥ Ιεράπετρας, ενός monitor πολλαπλών παραμέτρων για το ΓΝ-ΚΥ Σητείας και δύο τροχήλατων τραπεζιδίων, δύο πιεσόμετρων βραχίονα και τριών θερμόμετρων υπερύθρων για το ΓΝ-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο».
Όπως αναφέρει:

"Η χορηγία αυτή ενίσχυσε σημαντικά όλες τις δομές ευθύνης μας και αποτελεί έμπρακτη ένδειξη της πολύπλευρης προσφοράς των μελών του Συλλόγου στην αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας στο νομό μας. Ενθαρρύνουμε ανάλογες πρωτοβουλίες που συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών των φορέων ευθύνης μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών".

Παράλληλα ευχαριστεί το Λύκειο των Ελληνίδων Αγίου Νικολάου για την ευγενική χορηγία κάλυψης των εξόδων επισκευής και συντήρησης των δύο οδοντιατρικών μηχανημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

"Η χορηγία αυτή συνέβαλε ουσιαστικά και επιτάχυνε τις διαδικασίες επαναλειτουργίας του Οδοντιατρικού Τμήματος του ΓΝ Αγίου Νικολάου, η οποία και αναμένεται σύντομα μετά τη μετακίνηση ενός οδοντιάτρου από το ΓΝ-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» και αφού επιλυθούν και ορισμένα άλλα τεχνικά και λειτουργικά προβλήματα. Αποδεχόμαστε με χαρά την προσφορά αυτή η οποία αποτελεί άλλο ένα δείγμα της υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας, αλληλεγγύης και συλλογικότητας των πολιτών του νομού μας και ενθαρρύνουμε ανάλογες πρωτοβουλίες που συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών των φορέων ευθύνης μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών".

Πηγή : Creta live

Συνολικες προβολες σελιδας