Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Σητεία - Αυτοπυροβολήθηκε και έπεσε νεκρός κοντά στη γυναίκα του

αυτοκτονια
Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθές το πρωί στο Λασίθι και συγκεκριμένα σε περιοχή της Σητείας όπου ένας 72χρονος επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του με τον πιο ακραίο τρόπο.
Ο ηλικιωμένος άνδρας μετέβη με τη σύζυγό του σε χωράφι για αγροτικές εργασίες χωρίς τίποτα να προμηνύει τα γεγονότα που θα ακολουθούσαν.

Στη διάρκεια των εργασιών η γυναίκα «έχασε» για λίγο από τα μάτια της το σύζυγό της και όταν άκουσε έναν πυροβολισμό κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε συμβεί.
Λίγο αργότερα ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός αφού είχε σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπυροβοληθεί, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.
Πρόκειται για τη δεύτερη αυτοκτονία στην Κρήτη μέσα σε λίγες ώρες.

Πηγή : Νέα Κρήτη

----------------------------------------------------------------------------------------

 Πήγε για δουλειές στο χωράφι κι... αυτοκτόνησε !

Τίποτα δεν προμήνυε πως η πρωινή βόλτα με τη γυναίκα του θα σημάδευε το τέλος της ζωής του με τόσο τραγικό τρόπο ...
Ο λόγος για έναν 72χρονο από τη Σητεία που πήγε το πρωί της Τετάρτης στο χωράφι με τη γυναίκα του όταν ξαφνικά απομακρύνθηκε από κοντά της. 
Δεν είχε γίνει αντιληπτό πως είχε και την καραμπίνα μαζί του. 
Κάποια στιγμή η γυναίκα του άρχισε να τον ψάχνει. Ξαφνικά άκουσε τον πυροβολισμό και λίγα μέτρα πιο μακριά τον βρήκε σε μια λίμνη αίματος
Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ούτε και είχε δείξει διάθεση για να κάνει τέτοιο πράγμα λένε οι δικοί του άνθρωποι.

Πηγή : Creta live

----------------------------------------------------------------------------------------

 Αυτοκτόνησε 72χρονος στη Σητεία

Τέλος στη ζωή του έδωσε σήμερα το πρωί (07/06) 72χρονος στη Σητεία.
Ο ηλικιωμένος πήγε στα χωράφια με την γυναίκα του και κάποια στιγμή όταν απομακρύνθηκε από κοντά της αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα.
Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα του αυτόχειρα ο οποίος περιγράφεται ως ένας άνθρωπος που δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας