Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Ευχαριστήριο της ΕΔΕΑΚ στην διεύθυνση της σχολής χορού Φωτεινής Τερρανόβα

155533_171956389495019_2900892_nEθελοντές Διασώστες Εκτάκτων Αναγκών Κρήτης
Μιχαήλ Κόρακα & Ρήγα Φεραίου γωνία
Σητεία Κρήτη  72300
Τηλ. 6974997414
Με την παρούσα επιστολή το συμβούλιο και τα μέλη της ΕΔΕΑΚ εκφράζουν τις πιο θερμές ευχαριστίες τους στην διεύθυνση της σχολής χορού Φωτεινής Τερρανόβα, για την χρηματική δωρεά των 300 ευρώ, για την στήριξη της ομάδας μας.

Τα χρήματα της ευγενικής χορηγία σας έρχονται να πιάσουν τόπο σε μια δύσκολή στιγμή για τα Ελληνικά δεδομένα καθώς όπως είναι γνωστό το κράτος αδυνατεί πλέον να σταθεί στον πολίτη, αφού όλοι μας πλέον έχουμε διαπιστώσει την αποδόμηση των βασικών δομών του κράτους και ιδιαίτερα αυτών που αφορούν την υγεία.
Εμείς οι Εθελοντές Διασώστες Εκτάκτων Αναγκών Κρήτης έχουμε αναλάβει την πρωτοβουλία να συνδράμουμε το κράτος, χωρίς να προσπαθούμε να το υποκαταστήσουμε, προσφέρουμε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μας απέναντι στην τοπική κοινωνία, προάγοντας με αυτόν τον τρόπο την ποιότητα ζωής, παρέχοντας βοήθεια σε συνανθρώπους που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο και οπουδήποτε αλλού ζητηθεί η συνδρομή μας.
Η χρηματική ενίσχυση προς την ομάδας μας, έχει σαν αποτέλεσμα τον εκσυγχρονισμό μας, καθώς μας δίνεται η δυνατότητα αγοράς εκπαιδευτικού και διασωστικού υλικού που είναι απαραίτητο για την αποτελεσματική δράση, λειτουργία, και εκπαίδευση της ομάδας
Η
Πρόεδρος
Αμυγδαλιού Ευφημία

Πηγή : Style 100fm

https://www.facebook.com/SitiaNea/

Συνολικες προβολες σελιδας