Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΣΗΤΕΙΑΣ


 Με τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω:

1.       To Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας για τη συνεργασία του στο σχεδιασμό της δράσης «κατασκευή παιχνιδιών του Κόσμου».


2.       Το εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής «Κρέμα Κανέλα» για τη φιλοξενία του στις εγκαταστάσεις του και την άψογη συνεργασία μας χρόνια τώρα.

3.       Το σούπερ μάρκετ «Χαλκιαδάκης» για τη δωροεπιταγή, που αφορούσε στα  Χριστουγεννιάτικα δώρα των μαθητών μας.

4.       Το ΚΤΕΛ Σητείας για την ευγενική προσφορά τροφίμων στο Εργαστήριο Μαγειρικής.

5.       Το ΤΕΙ Κρήτης παράρτημα  Σητείας, την εταιρία διαχείρισης της Φοιτητικής Λέσχης ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΕΠΕ, την υπεύθυνη της Φοιτητικής Λέσχης κ. Μαρία Αγγιναροσταχάκη καθώς και το προσωπικό της, για την άψογη συνεργασία μας στην  πρακτική άσκηση των μαθητών μας.

6.       Το Δήμο Σητείας και τις Υπηρεσίες του καθώς και την Σχολική Επιτροπή για την επιχορήγηση λειτουργικών δαπανών και συντήρησης διδακτηρίου, που είχαμε ανάγκη.

https://www.facebook.com/SitiaNea/7.       Τον Αι Βασίλη του Δήμου κ. Μανώλη Συλιγνάκη, που πρόσφερε χαρά στους μαθητές του σχολείου μας κατά τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση μας.

8.       Το Νοσοκομείο Σητείας και την κ. Μπιρμίλη Αγλαΐα για την  Οδοντιατρική εξέταση των μαθητών στα πλαίσια του προγράμματος Πρόληψη και Αγωγής Στοματικής Υγείας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

9.       Τον κ. Βουτυράκη Μανώλη, υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας που επισκέφτηκε το σχολείο μας, να μας ενημερώσει σε θέματα  οδικής ασφάλειας και προστασίας και σε θέματα παρενόχλησης και εκφοβισμού με παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού.

10.   Τους εθελοντές που συνέδραμαν στον καλλωπισμό του περιβάλλοντος χώρου του ΕΕΕΕΚ στα πλαίσια της πανελλήνιας δράσης“lets do it Greece”.

11.   Το ναυτικό όμιλο Σητείας, για την προσφορά δωρεάν μαθημάτων αλιείας στους μαθητές του ΕΕΕΕΚ.

12.   Την κ. Καφετζάκη Μαρία, για την υπέροχη ξενάγηση στο Οινοποιείο και ελαιουργείο της Μονής Τοπλού κατά τη διάρκεια της ημερήσιας εκδρομής μας.

13.   Το Γυναικείο Συναιτερισμό «ο Μελίων» για την ξενάγηση στα εργαστήρια του και τη φιλοξενία του.

14.   Το ψηφιακό Μουσείο Ζάκρου και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, για τη δωρεάν ξενάγηση των μαθητών και εκπαιδευτικών μας.

15.   Το γυμναστήριο myGim Sitia για τη φιλοξενία των μαθητών μας.

16.   Τους φίλους συμπολίτες , που μας στηρίζουν όποτε μπορούν με τις δωρεές τους.

17.   Τα ΜΜΕ της Σητείας , sitiapress, Σητειακά Νέα, Νέα Επαρχία, sitia 95,5 fm, style 100fm, radio melody88fm και την εφημερίδα Ανατολή για τη στήριξη τους και την ανάδειξη των θεμάτων που μας απασχολούν κατά καιρούς.

18.   Τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς , αναπληρωτές και μόνιμους καθώς και το Ειδικό Εκπαιδευτικό και Βοηθητικό προσωπικό για την άριστη συνεργασία μας.

19.   Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Λασιθίου, που μας στηρίζει σε κάθε αίτημα μας, όσο γίνεται.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

η Διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Σητείας

Δρετάκη Ελένη


Συνολικες προβολες σελιδας