Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Ανοίγει ο δρόμος με τη ... βούλα του ΣτΕ για την επένδυση στο Κάβο Σίδερο

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/kavo_sidero_tourismos.jpg?mtime=20160419141428
Η Minoan Group Plc ανακοίνωσε επίσημα ότι οι αιτήσεις ακυρώσεως, οι οποίες είχαν ασκηθεί κατά Ανοίγει ο δρόμος με τη ... βούλα του ΣτΕ για την επένδυση στο Κάβο Σίδεροτου Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο εγκρίθηκαν οι χρήσεις γης για το έργο Ίτανος Γαία στη Σητεία  απορρίφθηκαν δυνάμει των υπ’ αριθ. 1704/2017 και 1705/2017 αποφάσεων της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας. 

Κατόπιν τούτου, η Minoan Group Plc διαθέτει ένα προεδρικό διάταγμα, το οποίο δεν υπόκειται πλέον σε ένδικα βοηθήματα και το οποίο, στην ουσία, αποτελεί τους βασικούς όρους της έγκρισης για το Έργο.
Ο Christopher Egleton, Πρόεδρος της Minoan Group Plc. , δήλωσε:
“Το αποτέλεσμα από την έκδοση των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι ότι η Minoan Group Plc μπορεί πλέον να επιταχύνει την ανάπτυξη του Έργου και, μεταξύ άλλων, να συνεχίσει διαπραγματεύσεις για συνεργασίες με hotel operators.
Περαιτέρω, η έκδοση των αποφάσεων σημαίνει ότι η μακρόχρονη συνεργασία μας με το Ίδρυμα «Παναγία η Ακρωτηριανή», το Δήμο Σητείας και την τοπική κοινωνία θα αρχίσει να αποφέρει οφέλη στην περιοχή.
Οι αποφάσεις αυτές είναι το ευτυχές αποκορύφωμα πολλών ετών σκληρής δουλειάς όλων στην Εταιρεία, φυσικά με την υποστήριξη και την υπομονή των μετόχων της Εταιρείας.” 


Πηγή : Creta live

Συνολικες προβολες σελιδας