Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ενημέρωση για την αντιμετώπιση των σεισμών στο ΣΔΕ

ΣΔΕ ΣΗΤΕΙΑΣ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕΙΣΜΩΝ
Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στη Σητεία, συνεχίζοντας τις εκπαιδευτικές δράσεις του, συναντήθηκε με τον Επιπυραγό, κ. Καπετανάκη Παύλο, προκειμένου να ενημερωθούμε όλοι μαζί, εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές, σε θέματα που αφορούν στην αντιμετώπιση των σεισμών.

Στόχος του σχολείου μας είναι εκτός από τη διδασκαλία των γραμματισμών να προσφέρει στους εκπαιδευόμενούς μας και όλες εκείνες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που σχετίζονται με ζητήματα της καθημερινότητάς μας. Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης, επομένως, σε θέματα ψυχικής και σωματικής υγιεινής και ασφάλειας, καλέσαμε στον χώρο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας τον κ. Καπετανάκη Παύλο ο οποίος μας πληροφόρησε για όλες τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούμε, προκειμένου να καταρτίσουμε ένα ασφαλές σχέδιο αντιμετώπισης των σεισμών τόσο στον χώρο του σχολείου, όσο και στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας μας. Επίσης, έγινε αναφορά και στο Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας σε περίπτωση σεισμών και
https://www.facebook.com/SitiaNea/
στους σταθμούς συγκέντρωσης που υπάρχουν στην πόλη της Σητείας. Ακολούθησε μία εποικοδομητική συζήτηση με τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτές του σχολείου μας και στο τέλος έγινε και μία σύντομη αναφορά στους τρόπους πρόληψης  πυρκαγιών.
Όλοι μαζί, εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές του Σ.Δ.Ε. Σητείας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κ. Π. Καπετανάκη, όσο και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας, αλλά και για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν στην πόλη μας και στην ευρύτερη περιοχή.
Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στη Σητεία

 ΣΔΕ ΣΗΤΕΙΑΣ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕΙΣΜΩΝ

Συνολικες προβολες σελιδας