Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Η Σητεία συμμετείχε στο συνέδριο για την κρουαζιέρα Posidonia Cruise Forum 2017

O Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας Θοδωρής Πετρουλάκης, με τον Σύμβουλο κρουαζιέρας Ιωάννη Μπρά, συμμετείχε για πρώτη φορά στο Posidonia Cruise Forum 2017 που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Μουσικής στις 23 Μαϊου με στόχο να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις προοπτικές στην ευρύτερη περιοχή της Ν. Ανατολικής Μεσογείου.

Στο Συνέδριο αναπτύχθηκαν θέματα υψηλού ενδιαφέροντος για τον Προορισμό Σητεία όπως η σημερινή κατάσταση στην Μεσόγειο και παγκοσμίως, ο τρόπος προγραμματισμού και επιλογής των προορισμών αλλά και η μεθοδολογία προσέλκυσης εταιρειών μέσω των συνεργιών με τις εταιρείες και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Η διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας καταρτίζει το σχέδιο δράσης και σύντομα θα το παρουσιάσει στις εταιρείες κρουαζιέρας για το προορισμό Σητεία.
Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι σε συνάντηση με το κ. Claudius Docekal, Vice President της Crystal Cruises συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης της Σητείας ως μελλοντικός προορισμός κρουαζιέρας και αποφασίστηκε να σταλεί πλήρης φάκελος αλλά και σύντομα να πραγματοποιηθεί αυτοψία.
Η Σητεία ως εναλλακτικός προορισμός στοχεύει σε εταιρείες που αναζητούν μοναδικές εμπειρίες για τους επιβάτες τους και το στρατηγικό σχέδιο για την κρουαζιέρα θα μπορέσει να αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προορισμού που συνδυασμένα με την Ασφάλεια και την αξιοπιστία θα μπορέσουν να αποδώσουν τα επόμενα χρόνια.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας