Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Και ιπτάμενο drone μετείχε στις έρευνες για τον 83χρονο

ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΡΕΥΝΑ ΕΜΑΚ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΤΕΙΑ ΦΩΤΟΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Tρίτη ημέρα αγωνίας για την οικογένεια του 83χρονου ο οποίος εξαφανίστηκε το πρωί της Τρίτης όταν βγήκε για να μαζέψει χόρτα στο Παλαίκαστρο Σητείας και συγκεκριμένα στον οικισμό Αγκαθιάς.

Η οικογένεια ανησύχησε όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι στην συνηθισμένη ώρα και ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία.


Δυσκολεύει το έργο  η πυκνή βλάστηση
Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση της ΕΜΑΚ ,με τη βοήθεια σκύλου- ανιχνευτή, αστυνομικών αλλά και εθελοντικών ομάδων διάσωσης,  δεν υπήρξε μέχρι στιγμής αποτέλεσμα στην αναζήτηση του ηλικιωμένου.Μάλιστα παρά το γεγονός ότι "σαρώνονται" όλα τα σημεία, η πυκνή βλάστηση δυσκολεύει το έργο όσων μετέχουν στις έρευνες.


Και ιπτάμενο drone
Σύμφωνα με πληροφορίες στις έρευνες χρησιμοποιήθηκε και ένα ιπτάμενο drone ωστόσο οι ελιές και τα δέντρα που καλύπτουν την περιοχή δεν "βοηθούν" ώστε να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα και έτσι ίσως χρησιμοποιηθεί ξανά τις επόμενες μέρες.

Και σήμερα Πέμπτη οι ίδιες δυνάμεις συνεχίζουν την προσπάθειες εντοπισμού του ηλικιωμένου.Ένα όχημα της πυροσβεστικής με δύο άνδρες και ομάδες εθελοντών μετέχουν στις έρευνες.
Αν και αρχικά κινήθηκαν κυρίως στο «στίγμα» που δόθηκε και στο οποίο εκτιμάται ότι κινήθηκε την ημέρα εξαφάνισης ο 83χρονος, σήμερα όσοι μετέχουν στην αναζήτηση «ανοίγουν» το πεδίο των ερευνών στην ευρύτερη περιοχή.
Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη - Αγγέλα Δουλγεράκη
Φωτογραφίες: Γιάννης Δασκαλάκης

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας