Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Συμμετοχή Δήμου Σητείας στο διαγωνισμό crowdhackathon #smartcity

Με τη συμμετοχή του Δήμου Σητείας στον πρώτο Μαραθώνιο Ανάπτυξης Εφαρμογών με θέμα την τεχνολογική και επιχειρησιακή καινοτομία στο ευρύτερο πεδίο των έξυπνων πόλεων (smartcities) ολοκληρώθηκε η δράση που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως 14 Μαΐου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στην Αθήνα.

To CITY CHALLENGE – crowdhackathon #smartcity είναι ένας Τριήμερος Μαραθώνιος Ανάπτυξης Καινοτόμων Εφαρμογών και Υπηρεσιών στον οποίο αναπτύχθηκαν πιλοτικές υπηρεσίες και εφαρμογές που λύνουν προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υποστηρίζουν την τοπική και εθνική ανάπτυξη μέσω των νέων τεχνολογιών. 
Το έργο που παρουσιάστηκε υλοποιήθηκε από τον Μηχανικό ΗΥ & Πληροφορικής υπάλληλο του Δήμου Σητείας Μαρνίκα Αλέξανδρο και είχε ως θέμα την καλύτερη διαχείριση των έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε δήμο.
Ακολουθεί η παρουσίαση του δήμου Σητείας στο facebook(η παρουσίαση του δήμου Σητείας είναι στα 20:17 πριν την ολοκλήρωση της παρουσίασης) όπως επίσης και των υπόλοιπων ομάδων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.  
https://www.facebook.com/crowdhackathon/videos/872369812905611/?fref=mentions&pnref=story.

Συνολικες προβολες σελιδας