Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας στο Συσσίτιο του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Παναγία η Ακρωτηριανή»

Το Συσσίτιο απόρων του Κοινωφελούς Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας «Παναγία η Ακρωτηριανή», που λειτουργεί σε ειδικό χώρο που έχει παραχωρηθεί για το σκοπό αυτό από την Ενορία Αγίου Γεωργίου στην πόλη της Σητείας, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 15 Μαΐου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος.

Ο Σεβ. κ. Κύριλλος, συνοδευόμενος από τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Φιλοκτήμονα Αυγουστινάκη, Αρχιερατικό Επίτροπο Σητείας και υπεύθυνο του Συσσιτίου, παρέστη στην τέλεση Τρισαγίου υπέρ αναπαύσεως των ψυχών πάντων των κεκοιμημένων, για τους οποίους οι συγγενείς πρόσφεραν τρόφιμα ή δώρισαν χρήματα για τις ανάγκες του Συσσιτίου.
Επίσης, συνομίλησε και ευχαρίστησε εγκάρδια τις εθελόντριες που καθημερινά εργάζονται ανιδιοτελώς και με περισσή φροντίδα μεριμνούν για την προπαρασκευή των γευμάτων στο σύγχρονο μαγειρίο του Συσσιτίου, το οποίο συντηρείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα «Παναγία η Ακρωτηριανή» και καλύπτει τις ανάγκες σίτισης περισσοτέρων από εβδομήντα οικονομικά αδύναμων συνανθρώπων μας στην πόλη της Σητείας.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας