Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Πρωταθλητής ο Ζουριδάκης στο μαραθώνιο Σητειακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Άκρως πετυχημένα έληξε το 1ο Σητειακό Πρωτάθλημα Τάβλι. Οι 16 κορυφαίοι ταβλαδόροι ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σε ένα μαραθώνιο αγωνιστικών που άρχισε το Νοέμβριο!

Άξιος πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Ζουριδάκης με 53 βαθμούς έχοντας σημειώσει και τις περισσότερες νίκες (14). Στη 2η θέση με ένα μόλις πόντο διαφορά έμεινε ο Μανώλης Σολιδάκης (52), που σημείωσε μια μόλις ήττα στο πρωτάθλημα. Την τριάδα των νικητών συμπληρώνει ο Ηλίας Βουγιούκας με 45 βαθμούς. Οι τρεις νικητές μοιράστηκαν χρηματικά έπαθλα 240, 120 και 80 € αντίστοιχα.
Αντίθετα, στον υποβιβασμό η μια θέση έκλεισε νωρίς με την απόσυρση του Βαγγέλη Σαρίκα. Ωστόσο στη δεύτερη θέση έγινε πραγματική μάχη μεταξύ πέντε παικτών μέχρι και δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Τελικά ο Γιάννης Τζωρτζάκης ήταν εκείνος που έχασε τη μάχη της παραμονής και εγκαταλείπει το πρωτάθλημα. Ο ίδιος δηλώνει σοφότερος από τα λάθη του, θα προετοιμαστεί εντατικά για να διεκδικήσει την επιστροφή του.
Νικητές και ηττημένοι δήλωσαν ευχαριστημένοι από το πρωτάθλημα που αν και σημαδεύτηκε από πολλές εκπλήξεις, τελικώς επικράτησαν οι πιο σταθεροί παίκτες. Οι 14 ανανέωσαν το ραντεβού τους το Σεπτέμβριο με τη νέα αγωνιστική περίοδο, περιμένοντας και τους νέους παίκτες που θα προστεθούν. Ήδη υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον νέων συμμετοχών με τη διοργανώτρια αρχή να εξετάζει σκέψεις προκριματικών ή ακόμα και Β’ κατηγορίας.
Συγχαίρουμε τον Πρωταθλητή Γιώργο Ζουριδάκη και ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες, το Cafe Vai για τη φιλοξενία καθώς και τα ΜΜΕ για την προβολή της διοργάνωσης.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2ο Σητειακό Πρωτάθλημα Τάβλι του χρόνου!
Οι διοργανωτές

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας