Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο νομό Λασιθίου

Περιοδεία, στους Νομούς Λασιθίου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου ξεκινάει από την Τετάρτη 24 Μαΐου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, έπειτα και από προσκλήσεις, προκειμένου να συναντηθεί με αυτοδιοικητικούς και αγροτικούς φορείς για θέματα που αφορούν στην αγροτική ανάπτυξη της περιοχής.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 9:30 π.μ. ο Αν. Υπουργός θα έχει συνάντηση στο Δημαρχείο Ανωγείων, με τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Καλλέργη και αυτοδιοικητικούς, ενώ αμέσως μετά, στις 11:00 π.μ., θα ακολουθήσει εκδήλωση για την αγροτική ανάπτυξη με αγροτικούς φορείς και συνεταιρισμούς από την ευρύτερη περιοχή. Το απόγευμα στις 19:00 ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συνάντηση στο Δημαρχείο Ρεθύμνου με τον Δήμαρχο, Γιώργο Μαρινάκη ενώ στις 21:00 θα συνομιλήσει με την Πρωτοβουλία Αλιέων Ρεθύμνου.
Την Πέμπτη 25 Μαΐου στις 9:00 π.μ. ο Αν. Υπουργός θα συναντηθεί στην Αντιπεριφέρεια με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, Μαρία Λιόνη, ενώ στην συνέχεια θα μεταβεί στο Τυμπάκι, στον Πύργο και στο Κουσέ Ηρακλείου προκειμένου να συνομιλήσει με αγροτικούς φορείς και συνεταιρισμούς βιολογικών προϊόντων και να επισκεφτεί αγροτικές μονάδες της περιοχής. Το απόγευμα στις 18:30μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρχανών Αστερουσίων, Εμμανουήλ Κοκοσαλή, ενώ αμέσως μετά, στις 19:00μμ θα παρευρεθεί σε σύσκεψη με εκπροσώπους βιοκαλλιεργητών, επιχειρηματικούς και επιστημονικούς φορείς, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών, στα Πεζά Ηρακλείου.
Την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 9:00 το πρωί ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα συναντηθεί στο Δημαρχείο Ηρακλείου με τον Δήμαρχο, Βασίλη Λαμπρινό, ενώ αμέσως μετά, στις 9:45 π.μ., στην Περιφέρεια, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη. Στη συνέχεια ο Γιάννης Τσιρώνης θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου να συναντηθεί στις 12:00 μ.μ. με την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Πελαγία Πετράκη και στις 13:00 με τον Δήμαρχο Αγ. Νικολάου, Αντώνη Ζερβό, ενώ στις 14:00 μ.μ. θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με αγροτικούς φορείς του Νομού.
Στις 18:30 θα ακολουθήσει συνάντηση στο Δημαρχείο Ιεράπετρας με τον Δήμαρχο, Θεοδόση Καλαντζάκη, και στις 19:00 ο Αν. Υπουργός θα εγκαινιάσει στην Ιεράπετρα την Αγροτική Έκθεση AgroExpo 2017 που διοργανώνει το Επιμελητήριο Λασιθίου.

Το Σάββατο 27 Μαΐου, ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί στις 9:00 π.μ. με τον Δήμαρχο Σητείας, Θοδωρή Πατεράκη. Κατά τη διάρκεια όλης της περιοδείας, ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει παράλληλες συναντήσεις με αγροτικούς συλλόγους και εκπρόσωπους κτηνοτροφικών και γεωργικών φορέων και συνεταιρισμών, καθώς επίσης θα επισκεφτεί και αγροτικές μονάδες παραγωγής και σχετικές υπηρεσίες.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας