Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Σύσκεψη στη Σητεία για τον τουρισμό

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σητείας κ. Θόδωρου Πατεράκη πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση με την συμμετοχή εκπροσώπων αρχών, υπηρεσιών και φορέων της περιοχής,
εμπλεκομένων με τον τομέα του τουρισμού. Σκοπός της συνάντησης, όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο κ. Πατεράκης, ήταν η ανταλλαγή απόψεων στο πλαίσιο της νέας τουριστικής σαιζόν, η καταγραφή προβλημάτων και η υποβολή προτάσεων για την αντιμετώπιση τους.
Στη συνάντηση μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας κ. Γιώργος Μάλλιος, ο Λιμενάρχης Σητείας κ. Γιώργος Παττακός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ. Γιάννης Κακουράκης και ο κ. Γιώργος Κουτάντος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας κ. Μανόλης Αγγελάκης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών ΤΑΞΙ κ. Γεωργαλάκης και ο κ. Χαμηλάκης.
Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής συζήτηση για σειρά σχετικών θεμάτων και εκείνο που τονίστηκε εν τέλει είναι η αναγκαιότητα συλλογικής προσπάθειας ώστε στο τέλος της σαιζόν – αλλά και γενικότερα σε ότι αφορά την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή – το πρόσημο να είναι θετικό για τον τόπο.
Ο κ. Πατεράκης επισήμανε ότι «έγινε εκτενής αναφορά σε όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την εικόνα της πόλης, με την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουμε όλοι ώστε η πρώτη εικόνα που θα έχει ο επισκέπτης να είναι μία καλή εικόνα όσον αφορά την όψη της πόλης αλλά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Να είναι δηλαδή καθαρή η πόλη, να μην υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση και όλα αυτά που δημιουργούν πρόβλημα στην κίνηση πεζών και οχημάτων. Επίσης θέματα που έχουν να κάνουν με την ηχορύπανση ιδιαίτερα σε περιοχές που την καλοκαιρινή περίοδο υπάρχει συνάθροιση ντόπιων και επισκεπτών».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας