Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Οι ερυθροσταυρίτες επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Σητείας

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού, που έχει καθιερωθεί στις 8 Μαΐου, οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Σητείας επισκέφθηκαν και φέτος το Νοσοκομείο Σητείας.
Προσέφεραν γλυκά στους ασθενείς και στους εργαζόμενους του Νοσηλευτικού Ιδρύματος και κυρίως έδωσαν κουράγιο στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας για να συνεχίσουν να αγωνίζονται και να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες της ζωής.
Πρόκειται για μία θεσμοθετημένη συμβολική κίνηση από την πλευρά του Περιφερειακού Τμήματος Σητείας, που επίσης αποσκοπεί να αναδείξει τις αρχές και τις αξίες του ερυθροσταυρικού κινήματος.
Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή την ώρα η δυναμική του Τμήματος ενισχύεται σημαντικά με την εκπαίδευση νέων σειρών Εθελοντριών και Εθελοντών Σαμαρειτών, μέρος της οποίας πραγματοποιείται στο Νοσοκομείο Σητείας. «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα κοινωνικής αλληλεγγύης και βοήθειας και συμπαραστάσεως σε όλους τους ανθρώπους του τόπου μας, όπου παραστεί ανάγκη», ανέφερε ο Πρόεδρος του Τμήματος πατήρ Γεώργιος Γουλιέλμος.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας