Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Aπό την Σουηδία έφτασε η 1η Πτήση Τσάρτερ στο Αεροδρόμιο της Σητείας (Video)


Aπό την Σουηδία έφτασε η 1η Πτήση Τσάρτερ για την φετινή τουριστική σεζόν στο Αεροδρόμιο της Σητείας το πρωί της Κυριακής 14 Μαίου 2017. Με την πτήση αυτή έφτασαν 140 επισκέπτες από την Σουηδία, οι οποίοι θα μείνουν στην Σητεία για μία εβδομάδα.

Αξίζει να ειπωθεί ότι πραγματοποιήθηκε μία μικρή τελετή υποδοχής, ένα καλωσόρισμα, στους πρώτους επισκέπτες όπου προσφέρθηκαν τοπικά γλυκά ενώ το Λύκειο Ελληνίδων Σητείας παρουσίασε τοπικούς χορούς.
Το παράπονό της εξέφρασε η Πρόεδρος των τουριστικών διαμερισμάτων των επιχειρηματιών της Σητείας, κα Άννα Ορφανουδάκη, δηλώνοντας στο σταθμό μας ότι ο Δήμος Σητείας και ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σητείας (ΟΑΣ) συνεχώς επιχορηγούν την ένωση Ξενοδοχείων της Σητείας παραμελώντας τις επιχειρήσεις των τουριστικών διαμερισμάτων των επιχειρηματιών της Σητείας.
Η συγκεκριμένη πτήση είναι η μία από τις δύο που θα καταφθάνουν κάθε εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της σαιζόν μέχρι και τον Οκτώβριο. Τέλος να πούμε ότι την Πέμπτη 25 Μαΐου θα αφιχθεί η δεύτερη πτήση από την Δανία, με τους επιβαίνοντες να διαχέονται σε όλο το Δήμο Σητείας, στην περιοχή του Παλαικάστρου και του Μακρύ Γιαλού.

Πηγή : StudioVai

Συνολικες προβολες σελιδας