Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Εκλογές στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της επαρχίας Σητείας

Εδώ και δύο χρόνια ξεκίνησε μια προσπάθεια Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της επαρχίας Σητείας. Στις 4-7-2016 ιδρύθηκε και εγκρίθηκε το καταστατικό της Ένωσης με μέλη Συλλόγους Γονέων από 8 σχολεία.
Μέχρι στιγμής τα μέλη έχουν γίνει 12. Επιθυμητοί στόχοι και σκοποί της Ένωσης είναι η ανάδειξη προτάσεων, θεμάτων, προβλημάτων με στόχο την αποτελεσματικότερη προβολή τους και την αμεσότερη λύση τους, χωρίς να παρακάμπτονται οι υπάρχοντες Σύλλογοι γονέων του κάθε σχολείου. Η διεκδίκηση τυχόν ελλείψεων σε εκπαιδευτικό προσωπικό και υλικό των σχολείων καθώς και η βελτίωση των υπαρχόντων σχολικών εγκαταστάσεων για την εύρυθμη λειτουργία τους, αποτελεί πρωταρχικό στόχο. Η Ένωση αποσκοπεί στην σύνδεση μεταξύ Συλλόγων και την μαζικότερη αγωνιστική κινητοποίηση από ένα ισχυρότερο φορέα. Καλούμε όλους τους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για την συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή, που μόνο θετικά μπορεί να αποφέρει στα παιδιά της Επαρχίας Σητείας.
Στις 18 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 16:00 στο χώρο του Δημοτικού σχολείου Σκοπής, στην αίθουσα Προβολών , θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. της Ένωσης. Καλούνται οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων του κάθε σχολείου , να παρευρεθούν για να ασκήσουν το δικαίωμα τους.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κατερίνα Τσούκη στο τηλ  6976 840700 και στο e-mail tsoukikaterina@gmail.com
Εκ της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας