Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Ζητάμε τη συνεργασία όλων των συμπολιτών μας για να διατηρηθεί η πόλη καθαρή.

kath1Αγαπητέ συμπολίτη,
Οι φωτογραφίες αυτές λήφθηκαν την Κυριακή μεσημέρι, 5 Μαρτίου 2017 στην περιοχή Πλατανάρια. Το Σάββατο 4 Μαρτίου ο χώρος ήταν καθαρός, αφού η Υπηρεσία Καθαριότητας είχε αδειάσει τους κάδους και είχε καθαρίσει την περιοχή. Συνεπώς όλα τα αντικείμενα πετάχτηκαν Σάββατο βράδυ ή Κυριακή πρωί.
Μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, όταν ξαναπέρασε η Υπηρεσία Καθαριότητας είχαμε αυτήν την εικόνα! Γιατί ; Έτσι διαφημίζουμε την πόλη μας ή τη δυσφημούμε προκαλώντας αλγεινή εντύπωση σε όλους τους περαστικούς.
Ζητάμε τη συνεργασία όλων των συμπολιτών μας, οι οποίοι πολύ συχνά ζητούν την επιείκεια του Δήμου, όμως οι ίδιοι δε συμμορφώνονται με τους κανόνες καθαριότητας του Δήμου.
Απευθύνουμε έκκληση λοιπόν να πράξουν το αυτονόητο και να συνδράμουν την προσπάθεια της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Περιβάλλοντος που εργάζεται πολύ σκληρά για να διατηρηθεί η πόλη μας καθαρή.
Η ενεργή και συνεχής συμμετοχή μας σε όλα τα προγράμματα αποκομιδής και ανακύκλωσης του Δήμου είναι ιδιαίτερα καθοριστική και συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, αφού έτσι απολαμβάνουμε μια πόλη πιο καθαρή και ανθρώπινη, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος, αφού κατ’ αυτό τον τρόπο περιορίζονται σημαντικά τα απορρίμματα που οδηγούνται στους ΧΥΤΑ και προωθείται η εναλλακτική διαχείρισή τους.
Από Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Σητείας

Πηγή : Style100fm

 kath2

Συνολικες προβολες σελιδας