Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Γαλάζιος «συναγερμός» για την κάθοδο Μητσοτάκη στην Κρήτη

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΣυνεχείς συσκέψεις, προετοιμασίες και διαμόρφωση του προγράμματος περιλαμβάνει το «μενού» στην Οδό Πειραιώς σε ότι έχει να κάνει με την κάθοδο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ θα βρεθεί στο Ηράκλειο την ερχόμενη Δευτέρα 13 Μαρτίου μετά από την τελευταία αναβολή της επίσκεψης τόσο λόγω του θανάτου του Ευάγγελου Μπασιάκου όσο και της γρίπης που ταλαιπώρησε τον πρόεδρο της ΝΔ.

Αρχικώς ο σχεδιασμός προέβλεπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να βρεθεί στην Κρήτη στις 11 Μαρτίου όμως οι υποχρεώσεις του στις Βρυξέλλες και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα οδήγησαν τα στελέχη της ΝΔ να μεταθέσουν την επίσκεψη αυτή.
Αυτή την ώρα πάντως βρίσκεται σε εξέλιξη η κατάρτιση του τελικού προγράμματος που όμως όλα δείχνουν θα περιλαμβάνει διήμερη επίσκεψη στην ανατολική Κρήτη με περιοδεία σε Ηράκλειο και Λασίθι, αν και αρχικά κάποιες πληροφορίες ήθελαν τον πρόεδρο της ΝΔ να πραγματοποιεί μόνο την κεντρική ομιλία.
Τα τοπικά στελέχη βρίσκονται τις τελευταίες ώρες σε εγρήγορση με στόχο την κινητοποίηση των μελών της ΝΔ την Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 7:30 το απόγευμα στο Κινηματοθέατρο Αστόρια
Ρεπορτάζ: Νικολέτα Σφακιανάκη

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας