Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας Ν. Κοζυράκης αποχωρεί μετά από εξαετή θητεία

Την Τρίτη το βράδυ συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Σητείας υπό την προεδρία του κ. Νίκου Κοζυράκη.
Ο απερχόμενος Πρόεδρος του σώματος ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου και δεν έκρυψε την συγκίνησή του για την τελευταία συνεδρίαση της προεδρίας του, μετά από περίπου έξι χρόνια θητείας,
στη διάρκεια των οποίων διεξήχθησαν 200 περίπου συνεδριάσεις και ελήφθησαν πάνω 4.000 αποφάσεις. Ευχαρίστησε δε το σώμα θερμά για την συνεργασία των δυόμισι αυτών ετών, τον Δήμαρχο Σητείας Θόδωρο Πατεράκη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό του και ιδιαίτερα την Γραμματέα του Δ.Σ. κ. Αμαλία Μανετάκη για την πολύτιμη συμβολή και βοήθειά της.
Ακολούθως ο κ. Κοζυράκης πρότεινε στο Συμβούλιο –και έγινε αποδεκτή – την έκδοση ενός ευχαριστηρίου προς όλους τους πολίτες, τους φορείς που βοήθησαν για την πραγματοποίηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων, που σημείωσαν φέτος μεγάλη επιτυχία στη Σητεία.
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Νίκος Καραμανωλάκης ευχαρίστησε τον κ. Κοζυράκη, που «σε γενικές γραμμές υπηρέτησε σωστά και δίκαια τον θεσμικό του ρόλο». Αλλά και για την συνεργασία εκφράζοντας την ελπίδα η στάση του κ. Κοζυράκη να ληφθεί ως παράδειγμα από τον επόμενο Πρόεδρο.
Ν.Σ.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας