Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Πλήθος περιπτώσεων απάτης από την γερμανική εταιρία και στη Σητεία

Περιπτώσεις απόπειρας εξαπάτησης από την γερμανική εταιρία που χτύπησε στην Ιεράπετρα έχουν καταγραφεί εδώ και καιρό και στη Σητεία μετά από αρκετά μηνύματα που έφτασαν στο Ράδιο Λασίθι μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος χθες.
Σε μια εταιρία της Σητείας μάλιστα οι επιστολές-συμβόλαια έχουν φτάσει περισσότερες από μια φορές εδώ και δύο χρόνια.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σητείας έχει ενημερωθεί από μέλη του για τα συγκεκριμένα έγγραφα και η πρόεδρος του Συλλόγου Βάσω Νικητάκη, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, ανέφερε πως όλοι οι καταστηματάρχες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί αφού πρόκειται για μια ξεκάθαρη προσπάθεια εξαπάτησης με σκοπό να αποσπάσει την υπογραφή συμβολαίου υποτίθεται για διαφημιστικούς λόγους, ζητώντας όμως κάτι εντελώς διαφορετικό, με τις λεπτομέρειες να κρύβονται στα «ψιλά γράμματα.
Ο Σύλλογος αφού επικοινώνησε με τις επαγγελματικές ομοσπονδίες και έμαθε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία ή ενημέρωση για οποιουδήποτε είδους συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρία, έχει ενημέρωσει τα μέλη της για το τι συμβαίνει και τους καλεί απλά να αγνοούν και να μην υπογράφουν τις επιστολές που λαμβάνουν. Όπως λέει η κ. Νικητάκη η ίδια δεν γνωρίζει κάποια επιχείρηση που να έχει υπογράψει το συμβόλαιο.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας