Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Ευχαριστήριο ΕΕΕΕΚ Σητείας



Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο εορτασμός των Χριστουγέννων στο Σχολείο μας,  Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ).
Οι μαθητές και το προσωπικό του σχολείου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Άγιο Βασίλη του Δήμου που μας μοίρασε τα δώρα.

Ευχαριστούμε θερμά το Super Market Χαλκιαδάκης Α.Ε, παράρτημα Σητείας, για τη χορηγία  δωροεπιταγής, για την επιτυχή πραγματοποίηση της εορτής μας, καθώς επίσης τα ΚΤΕΛ Λασιθίου, που μας έδωσαν μεγάλη χαρά προσφέροντας είδη σίτισης για το σχολείο και συνέβαλαν με τον τρόπο αυτό στην καλύτερη λειτουργία του εργαστηρίου Μαγειρικής.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το εργαστήριο «Κρέμα-Κανέλα» για την συνεργασία που είχαμε και την ολόθερμη υποδοχή στο χώρο τους, κατά την πραγματοποίηση της επιμορφωτικής επίσκεψης των μαθητών μας, βοηθώντας στην επαγγελματική τους εκπαίδευση και κατάρτιση.
Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμο Σητείας και ιδιαιτέρα τον Δήμαρχο που υποδέχτηκε τους μαθητές του σχολείου μας και με ιδιαίτερη χαρά και ευαισθησία έλαβε τις ευχές των παιδιών για μια καλή χρονιά και άκουσε τις επιθυμίες τους για κάποιες ανάγκες του σχολείου, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης.
Πραγματικά το ενδιαφέρον και η ευαισθησία που έχουν δείξει διάφοροι φορείς για το σχολείο μας, είναι εποικοδομητικό και ευελπιστούμε σε συνεργασία και επικοινωνία και με άλλους φορείς για την κοινή μας προσπάθεια στην εκπαιδευτική διαδικασία της ειδικής αγωγής.

Ευχόμαστε σε όλους, το 2017 να είναι προσοδοφόρο, με υγεία και αγάπη!


Εκ μέρους των μαθητών και όλου του προσωπικού του σχολείου   

Συνολικες προβολες σελιδας