Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ευχαριστίες για το ράλι αντίκα και σκέψεις και για άλλες διοργανώσεις

Ο κ. Maxime Scarcez ευχαριστεί τον Δήμαρχο Σητείας κ. Θεόδωρο Πατεράκη για τη συμβολή του δήμου στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Vintage Air Rally.

Η ευχαριστήρια επιστολή:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα, το Sam και ολόκληρη την ομάδα του  Vintage Air Rally για τη βοήθεια και την υποστήριξη στη διοργάνωση Crete2Cape. Το γεγονός ήταν τεράστια επιτυχία, αυξάνοντας το ενδιαφέρον και την ευαισθητοποίηση για την ιστορία της Αφρικής και την εξέλιξη της αεροπορίας της.
Το ενδιαφέρον των ΜΜΕ ήταν επίσης μεγάλο. Ένα εκατομμύριο άνθρωποι πάνω από 160 χώρες… πολύ θετικά στοιχεία για την Αφρική.
Την ίδια στιγμή υπάρχει πάντα η δυνατότητα για βελτίωση και θα εκτιμούσα την γνώμη σας για την πορεία της διοργάνωσης και πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί καλύτερα στην επόμενη διεξαγωγή. Τώρα προχωράμε στην δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων και μπορείτε να μας ενημερώσετε για τις εκδόσεις, στις οποίες θα θέλατε να κάνουμε αναφορά. Έχουμε θέσει τα θεμέλια, τώρα ήρθε η ώρα να χτίσουμε.
Θα επικοινωνήσουμε εκ νέου για μια άλλη συνδιοργάνωση, που προγραμματίζεται αρχές του 2018.
Και ασφαλώς θα συνεχίσουμε το «Crete2Cape 100» το 2021!
Μέχρι τότε και πάλι ευχαριστούμε. Πραγματικά ήταν καταπληκτικό, ευχαριστούμε θερμά για τη συνεισφορά και τη στήριξή σας.»

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας