Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Πρώτα στο Λασίθι και μετά στο Ηράκλειο ο Κυρ. Μητσοτάκης

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣΜε τον πρωινό καφέ των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας οριστικοποιείται σήμερα το πρόγραμμα της περιοδείας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη.

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί την ανατολική Κρήτη, Ηράκλειο και Λασίθι κατά το διήμερο 21 και 22 Φεβρουαρίου.
Χθες βράδυ έγινε εσωτερική ενημέρωση των στελεχών στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει οριστικοποιημένο πρόγραμμα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν οι σκέψεις, η περιοδεία Μητσοτάκη να ξεκινήσει από τα ανατολικά, δηλαδή από το Λασίθι και εν συνεχεία στο Ηράκλειο.
Για παράδειγμα ένα σχέδιο από το πρόγραμμά του προβλέπει αφετηρία τη Σητεία, στη συνέχεια την Ιεράπετρα, τον Άγιο Νικόλαο και άλλους ενδιάμεσους σταθμούς του νομού Λασιθίου, μέχρι το Ηράκλειο.
Αυτά την πρώτη ημέρα της επίσκεψής του, δηλαδή 21 Φεβρουαρίου, οπότε και θα μιλήσει σε κεντρική συγκέντρωση στην αίθουσα «Αστόρια» στις 7 το βράδυ.
Η επόμενη ημέρα προβλέπει πρόγραμμα στο νομό Ηρακλείου το οποίο οριστικοποιείται σήμερα. Το πλήρες και επίσημο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί το βράδυ της Παρασκευής στη διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση στελεχών και μελών, που θα συνέλθει παρουσία του γραμματέα Π.Ε. και βουλευτή Ηρακλείου Λ. Αυγενάκη, της Ν.Δ. στο Ηράκλειο.
Ρεπορτάζ: Λευτέρης Συμβουλάκης 

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας