Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΣΟΚ Λασιθίου: Το καραβάνι που έγινε τσίρκο

Δυο ολόκληρα χρόνια με «Κυβέρνηση της Αριστεράς», δύο χρόνια αξιοπρέπειας, δύο χρόνια διαπραγμάτευσης…
Σε αυτά τα δύο χρόνια ο λαϊκισμός γνώρισε τη μεγαλύτερη ήττα του. Από το σκίσιμο των μνημονίων με ένα νόμο και ένα άρθρο φτάσαμε στο τρίτο και χειρότερο.
Η δήθεν αξιοπρεπής διαπραγμάτευση έφερε κλειστές τράπεζες, το θάνατο του ελεύθερου επαγγελματία, του αγρότη και όποιου είχε καταφέρει να μείνει όρθιος μέχρι τώρα και να αντιμετωπίσει τη κρίση όπως μπορούσε.
Η πώληση του ΟΣΕ με αντίτιμο 300 εκ. ήταν ξεπούλημα και στα 45 εκ. ήταν ημέρα Τρίτη… Από το «δεν πληρώνω» στη κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών. Επτά στα δέκα νοικοκυριά παρουσίασαν πτώση των εισοδημάτων τους το 2016 σύμφωνα με έρευνα του ΓΣΕΒΕΕ. Από τη διαφάνεια που ευαγγελιστήκατε φτάσαμε το 2016 να χάσουμε έντεκα θέσεις στη διεθνή κατάταξη, παρότι το 2015 είχε βελτιωθεί η θέση της χώρας μας. Η χρησιμοποίηση της προσφυγικής κρίσης και των προσφύγων σαν ασπίδα απέναντι στους δανειστές για τη περήφανη διαπραγμάτευση, από τη μια δεν έφερε αποτέλεσμα και οδήγησε 62.500 πρόσφυγες εγκλωβισμένους σε εξαθλιωμένα στρατόπεδα συγκέντρωσης…να λιάζονται στο κρύο.
Και πόσα άλλα μπορεί να πει κανείς για τη τελευταία διετία… έλεγχος των ΜΜΕ, πλήρης αποδιοργάνωση της Υγείας, το αφορολόγητο, το ΕΚΑΣ, υποθήκευση της ακίνητης περιουσίας για 99 χρόνια και…………..
Όλα τα επιχειρήματα καταρρίφθηκαν με τον χειρότερο τρόπο.
…και το καραβάνι, δυστυχώς για τη χώρα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έγινε τσίρκο, να παίζει το ζουρνά και να χορεύει η Ελληνική κοινωνία.
Με εκτίμηση
ΝΟΕ ΠΑΣΟΚ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Πηγή : Ράδιο Λάσιθι

Συνολικες προβολες σελιδας