Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Γιατί δεν προφυλακίστηκε ο πατέρας του άτυχου Άγγελου

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΒΡΕΦΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΗΤΕΙΑΟ 52χρονος κατηγορούμενος αποχώρησε το απόγευμα από το δικαστικό μέγαρο της Νεάπολης μαζί με τη συνήγορο του η οποία εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος των μέσων ενημέρωσης.
Μετά από πολύωρη ανάκριση και διάσκεψη ανάμεσα σε εισαγγελέα και ανακρίτρια ο πατέρας του μικρού Άγγελου αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.


Γιατί αφέθηκε ελεύθερος
Το γράμμα του νόμου προβλέπει πως αν η ποινή που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο αδίκημα, της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, είναι έως δέκα έτη, ο κατηγορούμενος δεν προφυλακίζεται.


Μίλησαν για κατασυκοφάντηση
Η συνήγορος του πάντως μίλησε για ανατροπή των δεδομένων και κατασυκοφάντηση του 52χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος στην απολογία του υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει το άτυχο βρέφος, το οποίο εξακολουθεί να δηλώνει πως τραυματίστηκε από τον εξοστρακισμό του κινητού τηλεφώνου που πέταξε στοχεύοντας την 30χρονη σύντροφο του.
Στο δικαστικό μέγαρο βρέθηκαν από νωρίς μέλη τόσο της δικής του οικογένειας όσο και της συντρόφου του, τους οποίους ο 52χρονος ευχαρίστησε για τη στήριξη, επιβεβαιώνοντας πως η 30χρονη μητέρα του βρέφους βρίσκεται στο πλευρό του
Το μόνο που απάντησε στη βροχή των ερωτήσεων που δέχτηκε ήταν πως ο ίδιος έχει μπροστά του δύσκολο δρόμο…
Η τελευταία πράξη του δράματος για το 5,5 μηνών βρέφος που άφησε την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΗ ξημερώματα Πέμπτης γράφεται την Τρίτη. Η οικογένεια του θα παραλάβει τελικά  το πρωί της Τρίτης τη σορό από το νεκροτομείο και η ταφή θα γίνει αργά το μεσημέρι στη Σητεία.
Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη 

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας