Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Προσοχή στις μετακινήσεις

Παρά το γεγονός ότι όλοι οι δρόμοι έχουν καθαριστεί από το χιόνι, ο παγετός που έκανε την εμφάνισή του καθιστά την οδήγηση άκρως επικίνδυνη. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη στο εθνικό δίκτου του Λασιθίου επιχείρηση «σπασίματος» του πάγου.

Όπως ανέφερε πριν από λίγο ο Διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αγίου Νικολάου Μιχάλης Βασιλάκης, όχημα και άνδρες της πυροσβεστικής επιχειρούν να καθαρίσουν το δρόμο από τον πάγο στο ύψος του Σεληναρίου που υπάρχει έντονο πρόβλημα και η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με αλυσίδες.
Ο πρωινός πάγος είχε ως αποτέλεσμα την ανατροπή επιβατικού οχήματος στο ύψος των Λιμνών με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στο όχημα.
Αντίστοιχο πρόβλημα παγετού παρουσιάζεται και στο Χαμαίζι και στο τμήμα μέχρι Μέσα Μουλιανά.
Η κίνηση με αντιολισθητικές αλυσίδες συνιστούν η Αστυνομία και οι αρμόδιες Υπηρεσίες.
  • Στην περιοχή της Νεάπολης η κεντρική πλατεία έχει μετατραπεί σε…παγοδρόμιο δυσκολεύοντας τις μετακινήσεις. Μάλιστα το λεωφορείο του ΚΤΕΛ δεν μπορεί να προσεγγίσει την περιοχή, ενώ όλοι οι διερχόμενοι οδηγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για την αποφυγή ατυχημάτων.
Σε ανακοίνωσή του το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου ανέφερε πως σήμερα δεν θα γινόταν κανένα πρωινό δρομολόγιο έως τις 7.15 και ανάλογα με την κατάσταση των δρόμων θα ξεκινούσαν ή όχι τα δρομολόγια. Όσοι σκοπεύουν να μετακινηθούν με λεωφορείο μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΤΕΛ στο τηλέφωνο 28410 22234.
Μ.Α. 

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας