Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Απάντηση Θραψανιώτη σε Πλακιωτάκη

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/thrapsaniotis.jpg?mtime=20160401153815"Καλό είναι να γνωρίζει κανείς ότι με αντιστροφή της πραγματικότητας δεν ασκείς πολιτική. Απλά δημιουργείς πομφόλυγες."

Απάντηση του Βουλευτή Λασιθίου του  ΣΥΡΙΖΑ  Μανόλη Θραψανιώτη,  σχετικά με τις δηλώσεις κ.Πλακιωτάκη για τον ΒΟΑΚ :

Με αφορμή την συνάντηση στην Αντιπεριφέρεια για τον ΒΟΑΚ, ο κύριος Πλακιωτάκης επιτέθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς  στον Πρωθυπουργό, για να δικαιολογήσει την δική τους αποτυχημένη πολιτική, για την ανάπτυξη της Κρήτης. 
Δεν θα μπω στον πειρασμό,  ούτε και πρόκειται να προβώ σε χαρακτηρισμούς. Δεν θα μπορούσα εξ άλλου, απέναντι σε εκείνον που όρθωσε το ανάστημα του (κατά δήλωση του στην ομιλία του), που διόρθωσε όλα τα κακώς κείμενα  και σταμάτησε την καταστροφή που προκάλεσε  ο ΣΥΡΙΖΑ στο νομό τα δύο χρόνια διακυβέρνησης!

    Μια ερώτηση μόνο. Όταν ο κ. Αγαπάκης, απαντώντας στην ερώτηση μου πόσα  χρήματα  έχουν διατεθεί στην ΚΡΗΤΗ για το Οδικό Δίκτυο -ΒΟΑΚ -τα τελευταία 20 χρόνια,  σε σχέση με την υπόλοιπη ΕΛΛΑΔΑ, απάντησε χαρακτηριστικά :
      «Από όλα τα προγράμματα, (Μεσογειακά  προγράμματα, πακέτα Delors, Γ’ κοινοτικό  πλαίσιο στήριξης, ΕΣΠΑ 2007-2013 και 2014-2020 ) σύνολο 480 εκατομμύρια Ευρώ, όταν η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ  κόστισε  8 ΔΙΣ.»
Σήμερα, με την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκινάει μια συστηματική και μελετημένη προσπάθεια για να ολοκληρωθεί ο Βόρειος Οδικός Άξονας, με Στρατηγική Μελέτη για το σύνολο του δρόμου και προχωρημένη διαπραγμάτευση με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για τη χρηματοδότηση του έργου.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και  βέβαια δεν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή την αντιμετώπιση είχε η Κρήτη από τις  προηγούμενες κυβερνήσεις. 


Τότε που τα δανεικά, αυτά που καλείται σήμερα να πληρώσει Ελληνικός Λαός,  γίνονταν  μίζες και φεύγανε στο εξωτερικό από τους εντιμότατους κυρίους  ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥΣ, ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥΣ και άλλους. Μήπως μπορεί να μας πει σε ποιά παράταξη ανήκουν;

    Καλό είναι να γνωρίζει κανείς  ότι με αντιστροφή της πραγματικότητας δεν ασκείς πολιτική. Απλά δημιουργείς πομφόλυγες.

Πηγή : Creta live

Συνολικες προβολες σελιδας