Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Θα διερευνηθεί η σύναψη δανείων για την προμήθεια απορριμματοφόρων

Η εύρεση χρηματοδότησης για δύο σημαντικές προμήθειες ετέθη στην τελευταία, δίωρη περίπου, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας.

Στην διάρκεια της συζήτησης δεν έλειψαν και οι διαξιφισμοί, όχι λόγω διαφορετικών επί του θέματος απόψεων, αλλά προσεγγίσεων εξ αιτίας της μη ορθής, όπως αναφέρθηκε, διατύπωσής του. Ωστόσο συμπεριελήφθη στα θέματα της ημερήσιας διάταξης κατόπιν σύστασης των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου βάσει προβλεπόμενων διαδικασιών.
«Συζήτηση και λήψη απόφασης για την σύναψη δανείων α) για προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών και λαμπτήρων LED β) για προμήθεια δύο απορριμματοφόρων αυτοκινήτων κι ενός αυτοκινούμενου οχήματος πλύσης κάδων απορριμμάτων», αναφερόταν στην πρόσκληση. Αλλά, όπως προέκυψε από τη συζήτηση, επρόκειτο για την συζήτηση και λήψη απόφασης για την διερεύνηση σύναψης δανείων, για την προμήθεια των απορριμματοφόρων, καθώς είναι επιτακτική η ανάγκη της προμήθειας για να λειτουργεί η Υπηρεσία Καθαριότητας.
Για την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών και λαμπτήρων LED επίσης αποφασίστηκε η διερεύνηση σύναψης δανείου και άλλων τρόπων χρηματοδότησης παράλληλα της δράσης.
Το Δ.Σ. έλαβε σχεδόν ομόφωνη απόφαση.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας