Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Κοπή βασιλόπιτας της Ελληνικής Περιηγτικής Λέσχης Σητείας

Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Περιηγητικής Λέσχης Σητείας κατά την πρώτη συνεδρίαση του για το έτος 2017, αποφάσισε την πραγματοποίηση της καθιερωμένης εκδήλωσης της κοπής της βασιλόπιτας, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ίτανος στις 11.00 π.μ. Λόγω δε, της επερχόμενης ολοκλήρωσης της τριετούς θητείας του Δ.Σ., η συγκεκριμένη εκδήλωση θα έχει επετειακό χαρακτήρα, μιας και θα είναι και η τελευταία με την παρούσα σύνθεση του συμβουλίου.
Επιπλέον το Δ.Σ. αποφάσισε να ορίσει την απολογιστική γενική συνέλευση και τις αρχαιρεσίες, την Κυριακή 7 Μαΐου 2017. Ως εκ τούτου βάσει του καταστατικού προβλέπεται η ενημέρωση του μητρώου μελών, καθώς δικαίωμα ψήφου ή υποψηφιότητας έχουν όσοι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι έως και το έτος των εκλογών.
Για όλους τους παραπάνω λόγους καλούνται τα μέλη της Λέσχης να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και το έργο του συμβουλίου.
Επίσης προσκαλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο σωματείο, καθώς είθισται τα τελευταία χρόνια, στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης, να συλλέγονται οι προς έγκριση αιτήσεις εγγραφών.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας