Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

"Παγωμένη" πρεμιέρα για τις εκπτώσεις στην Κρήτη !

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/273078_170103_105414.jpg?mtime=20170103105414"Παγωμένη" πρεμιέρα για τις εκπτώσεις στην Κρήτη !Με την απογοήτευση που διαδέχτηκε τις προσδοκίες κατά τις γιορτινές ημέρες αφού παρά την όποια κίνηση στην αγορά οι καταναλωτές δεν υπήρξαν ... γενναίοι στις αγορές τους, οι έμποροι περιμένουν ... "ανάσταση" κατά την περίοδο των εκπτώσεων ελπίζοντας ότι οι μειώσεις των τιμών θα "ζεστάνουν" την αγορά.

Μετά από την υποτονική κίνηση την περίοδο των γιορτών στην ... "παγωμένη" αγορά  που ανέτρεψε τις προσδοκίες για αύξηση του τζίρου στα ταμεία τους, οι έμποροι τα ποντάρουν ... όλα για όλα στις χειμερινές εκπτώσεις που ξεκινούν από σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.
Με την απογοήτευση που διαδέχτηκε τις προσδοκίες κατά τις γιορτινές ημέρες αφού παρά την όποια κίνηση στην αγορά οι καταναλωτές δεν υπήρξαν ... γενναίοι στις αγορές τους, οι έμποροι περιμένουν ... "ανάσταση" κατά την περίοδο των εκπτώσεων ελπίζοντας ότι οι μειώσεις των τιμών θα "ζεστάνουν" την αγορά.
Από την πλευρά τους οι καταναλωτές με την αγοραστική τους δύναμη να έχει υποστεί σοβαρά πλήγματα εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης αναμένουν την περίοδο των εκπτώσεων ελπίζοντας ότι τα ποσοστά στις μειώσεις τιμών θα είναι αρκετά μεγάλα ώστε να τους επιτρέψουν να κάνουν τις αγορές που επιθυμούν.

Πηγή : Creta live

Συνολικες προβολες σελιδας