Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Αγιασμός και κοπή Αγιοβασιλόπιτας στο 3ο Κ.Ε.Π. Ζήρου

Το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Kύριλλος, συνοδευόμενος από τον Αιδεσιμ. Πρωτ. Αντώνιο Τσαγκαράκη, Εφημέριο Ενορίας Λιθινών και Αρχιερατικό Επίτροπο της Ε´ Αρχιερατικής Περιφέρειας, και τον Αιδεσιμ. π. Γεώργιο Φυτρολάκη,
Εφημέριο της Ενορίας Ζήρου, τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού και στη συνέχεια ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα στο 3ο Κέντρο Ελέγχου Περιοχής (Κ.Ε.Π.) Ζήρου.
Ο Σεβασμιώτατος, μέσα σε πολλή εγκάρδια και ευχάριστη ατμόσφαιρα, ευχήθηκε στον Διοικητή, τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς και τους Σμηνίτες καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία, δύναμη, ειρήνη και ελπίδα. Επίσης, τόνισε ότι τό έργο της τιμής και της υπεράσπισης της πατρίδος σε δύσκολους καιρούς είναι επίπονο, αλλά επειδή οι υπηρετούντες έχουν και διακρίνονται από την αρετή του φιλοτίμου, θα τα καταφέρουν στο έργο τους.
Ο Διοικητής του 3ου Κ.Ε.Π. Σμήναρχος (Ε.Α.) κ. Εμμανουήλ Πάνου ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Kύριλλο, του ευχήθηκε ολόψυχα μακρά και καρποφόρα Ποιμαντορία στην ιστορική Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας και του πρόσφερε  τιμητική πλακέτα με το έμβλημα  της Μονάδος.
Ακολούθησε μικρή δεξίωση, στην οποία παρακάθησε ο Σεβ. Μητροπολίτης με τη συνοδεία του και οι Αξιωματικοί της Μονάδος.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας