Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Τι ισχυρίζεται Ιεραπετρίτης για παρενόχληση 14χρονης μέσω FB

FACEBOOK-ΚΟΠΕΛΑΑρνείται όσα του αποδίδονται ο 47χρονος πρώην νεκροθάφτης από την Ιεράπετρα ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης μαθήτριας.

Ο κατηγορούμενος, πατέρας πέντε παιδιών, είχε συλληφθεί την Παρασκευή από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ιεράπετρας, μετά από καταγγελία μητέρας ότι παρενοχλούσε μέσω Facebook την 14χρονη κόρη της.

Θεωρούσε ότι είχε να κάνει με τη μητέρα
Ο αδελφός και άλλοι συγγενείς του που βρέθηκαν στο δικαστικό μέγαρο της Νεάπολης για να τον στηρίξουν υποστηρίζουν πως ο 47χρονος είχε ελάχιστη γνώση του διαδικτύου και συνομιλούσε με τη 14χρονη στο F.B. θεωρώντας ότι είχε να κάνει με τη μητέρα της .
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες πέρα από την επαφή μέσω διαδικτύου η έρευνα της αστυνομίας φαίνεται να αναδεικνύει και την παγίδευση του ανήλικου κοριτσιού σε δυο συναντήσεις στις οποίες ο κατηγορούμενος φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
Ο 47χρονος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, γι' αυτό και η απολογία του αναβλήθηκε για το πρωί της Τετάρτης, αφού νωρίτερα η Ανακρίτρια ζήτησε το διορισμό μέλους του δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου ώστε να τον εκπροσωπήσει.
Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη 

Πηγή : νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας