Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Ολοκληρώνεται η ανακαίνιση των γηπέδων του Ομίλου Αντισφαίρισης

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η ανακαίνιση των γηπέδων του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας. Η ιδιαίτερα σημαντική προσπάθεια ξεκίνησε ως ένας μεγαλεπήβολος στόχος το 2012, από το τότε νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου υπό την -μέχρι και σήμερα- προεδρία του κ. Αργύρη Σφενδουράκη.
Αισίως καρποφόρησε στην διάρκεια του τρέχοντος έτους μετά από την πολλή δουλειά και την επιμονή του Ομίλου.
Το αποτέλεσμα του εγχειρήματος είναι η νυν και άκρως εντυπωσιακή εικόνα των γηπέδων. Πρόκειται για την καλύτερη στην περιοχή της Σητείας αθλητική υποδομή, που πλέον μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια, σαφώς καλύτερα προς όφελος όλων των χρηστών της.
Το έργο περιελάμβανε την αντικατάσταση των πινάκων ηλεκτροφωτισμού, που ήταν σε κακή κατάσταση, μετά από περίπου 20 χρόνια που είχαν τοποθετηθεί. Εκτός από το ότι υπήρχαν προβλήματα στα φώτα υπήρχε και σχετικός κίνδυνος για την ασφάλεια των χρηστών του χώρου. Το θέμα λοιπόν αντιμετωπίστηκε σωστά και πλέον τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας.
Μία άλλη δράση αφορούσε την επανεπίστρωση των γηπέδων με καινούριο υλικό, την αντικατάσταση του τάπητα. Μάλιστα ενώ προβλεπόταν εργασίες στα τρία γήπεδα τελικά θα εκτελεστούν και στα τέσσερα.
Επίσης το έργο συμπεριέλαβε μεταλλική κερκίδα με πλαστικά καθίσματα, που ήδη έχει τοποθετηθεί. Τα 46 καθίσματα που πλέον διαθέτει το γήπεδο προφανώς θα συμβάλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών και των θεατών. Το έργο θα ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση ακόμα οκτώ προβολέων μέχρι τέλος του έτους.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας