Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Διαγωνισμός βιτρίνας στα μαγαζιά της Σητείας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σητείας συμμετέχει και στηρίζει τις εορταστικές εκδηλώσεις. Στο πλαίσιο αυτό είναι και η δράση που κάνουν κι αφορά τον διαγωνισμό της χριστουγεννιάτικης βιτρίνας των καταστημάτων μας.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κ. Μαρία Νικητάκη σημείωσε ότι η δράση έχει στόχο να ενεργοποιήσει τους συναδέλφους, να ασχοληθούν περισσότερο με τον στολισμό της βιτρίνας στα καταστήματά τους και να δώσουμε και περισσότερο εορταστικό τόνο στην πόλη μας, προδιαθέτοντας τον κόσμο σε ένα εορταστικό κλίμα.
Ξεκινάμε λοιπόν την εορταστική περίοδο με αισιοδοξία».
«Από την πλευρά μας ως καταστηματάρχες κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε να εξυπηρετήσουμε και να στηρίξουμε το καταναλωτικό κοινό. Έχουμε εξοπλίσει τα καταστήματά μας με ποιοτικά εμπορεύματα, με μεγάλη ποικιλία σε πολύ καλές τιμές. Σύμφωνα με την δύσκολη κατάσταση που υπάρχει προσαρμοζόμαστε κι εμείς και κάνουμε τις αγορές μας ανάλογα με την δυνατότητα που έχει ο καταναλωτής. Τα προϊόντα μας είναι σε πολύ προσιτές τιμές και καλούμε το καταναλωτικό κοινό να επιλέξει και να στηρίξει και φέτος όπως κάθε χρόνο την αγορά της Σητείας», κατέληξε η κ. Νικητάκη.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας