Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Παραχώρηση χώρων στα καταστήματα στη χερσαία ζώνη λιμένα

Χθες το μεσημέρι συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας υπό την προεδρία του κ. Θοδωρή Πετρουλάκη.

Στην πλειοψηφία τους τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούσαν την παραχώρηση χώρου χερσαίας ζώνης λιμένα Σητείας για το έτος 2017.
Αρκετά είναι τα καταστήματα που έχουν υποβάλει ήδη τις αιτήσεις του για την παραχώρηση χώρου εντός της χερσαίας ζώνης για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων ή stand. Άλλωστε κατά τις τελευταίες μέρες του έτους πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία στα προβλεπόμενα χρονικά πλαίσια.
«Πολλά από τα καταστήματα», ανέφερε ο κ. Πετρουλάκης, «τηρούν τις προϋποθέσεις που τίθενται δηλαδή δεν έχουν οικονομικές οφειλές στο Λιμενικό Ταμείο ή έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση. Το Δ.Σ. προχώρησε έτσι σε ομόφωνες αποφάσεις.
Όσοι καταστηματάρχες δεν έχουν εξοφλήσει ή έχουν εκκρεμότητες για το 2016 μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην Οικονομική Υπηρεσία και να τους παρασχεθεί μία ταμειακή διευκόλυνση με απόφαση του Δ.Σ. (μία ή δύο δόσεις την τελευταία δόση του 2016) ώστε να έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση για το 2017. Αλλά και γι’ αυτούς η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας