Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Βρήκαν ποιοι είναι οι εμπρηστές του λιμανιού

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/272000-antigrafo.jpg?mtime=20161212080535Βρήκαν ποιοι είναι οι εμπρηστές του λιμανιούΣτο οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεση τους οι λιμενικές αρχές, διακρίνονται ξεκάθαρα πρόσωπα, τα οποία φέρονται να προκάλεσαν τη φωτιά στα εκδοτήρια της ναυτιλιακής εταιρείας ΑΝΕΚ


Μέσα από φωτογραφίες και βίντεο οι λιμενικοί που έχουν αναλάβει την προανάκριση για τα σοβαρά επεισόδια στο λιμάνι του Ηρακλείου το βράδυ της Παρασκευής   φέρονται να έχουν ταυτοποιήσει κάποιους από τους εμπλεκόμενους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεση τους οι λιμενικές αρχές, διακρίνονται ξεκάθαρα πρόσωπα, τα οποία φέρονται να προκάλεσαν τη φωτιά στα εκδοτήρια της ναυτιλιακής εταιρείας ΑΝΕΚ. Υψηλόβαθμος αξιωματικός επισήμανε ότι η  δικογραφία θα  πάρει σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης οπότε και οι εμπλεκόμενοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.
Τα όσα συνέβησαν στο λιμάνι του Ηρακλείου το βράδυ της Παρασκευής έκαναν ειδησεογραφικά το γύρο της Ελλάδος. Εκατοντάδες εξαγριωμένοι αγρότες από την ανατολική Κρήτη και κυρίως από Τυμπάκι, Βιάννο, Ιεράπετρα και Σητεία συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι, απαιτώντας να φύγει άμεσα πλοίο ασφαλείας με τα προϊόντα τους λόγω της πολυήμερης απεργίας της ΠΝΟ. Μάλιστα για να εισέλθουν στον χώρο του λιμανιού, παραβίασαν με κόφτες τα προστατευτικά κιγκλιδώματα. 

Πηγή :  Πατρις

Συνολικες προβολες σελιδας