Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ο Δήμαρχος Σητείας στην Επιτροπή του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων απ’ όλους τους Δήμους – μέλη του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (ΕΣΔΑΚ) πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα, οι προγραμματισμένες εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Συνδέσμου.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η Εκτελεστική Επιτροπή που προέκυψε, απαρτίζεται από τους:

  • Πρόεδρος Δ.Σ.: Μαμουλάκης Χάρης (Αντιδήμαρχος Ηρακλείου)
  • Αντιπρόεδρος Δ.Σ.: Μπαριτάκης Παύλος (Δήμαρχος Βιάννου)
  • Τακτικά Μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής: Πατεράκης Θεόδωρος (Δήμαρχος Σητείας), Τζεδάκης Δημήτρης (Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου), Μουρτζανός Παντελής (Δήμαρχος Αμαρίου) και Καλογεράκης Ζαχαρίας (Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος)
  • Αναπληρωματικά Μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής:, Γιαλιτάκης Νίκος (Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου) και Πανταζής Αργύρης (Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας).
Η θητεία του νέου συμβουλίου, είναι 2ετής.
Ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ, Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ολοκληρώσαμε μια θητεία όπου με διαφάνεια και αγαστές συνεργασίες, καταφέραμε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα των μελών μας και κατ’ επέκταση των συμπολιτών μας, στον ευαίσθητο τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους συνεργάτες, το προσωπικό και τα μέλη της απερχόμενης Διοίκησης, καθώς και την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την άριστη συνεργασία που είχαμε την προηγούμενη 2ετία και να ευχηθώ στους νεοεκλεγέντες συναδέλφους καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο τους».

Ο νέος Πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ Χάρης Μαμουλάκης, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα τιμητική η εκλογή στη θέση του Προέδρου του ΕΣΔΑΚ και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης για την αποδοχή που μου επιφύλαξαν. Μας περιμένει πολύ δουλειά, έχουμε αρκετά θέματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και με τις κατάλληλες συνεργασίες, με όραμα, ορθολογικό προγραμματισμό και πολύ δουλειά, θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το έργο της απερχόμενης Διοίκησης και να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα πιο μπροστά στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον απερχόμενο Πρόεδρο Γιάννη Μαστοράκη, τα μέλη της Διοίκησης και το προσωπικό του ΕΣΔΑΚ, για τα πολλά και σημαντικά επιτεύγματά τους την προηγούμενη περίοδο και να τονίσω ότι προσωπικά δεσμεύομαι να συνεχίσουμε την προσπάθεια με την ίδια θέρμη, τον ίδιο ζήλο και μοναδικό γνώμονα, ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τους κατοίκους του».

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας