Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

55 προσλήψεις μέσω ΟΑΕΔ για τα Νοσοκομεία του Ν. Λασιθίου

55 άτομα θα προσληφθούν μέσω ΟΑΕΔ για τις δομές υγείας του νομού Λασιθίου, στο πλαίσιο των προσλήψεων 4.000 ατόμων που γίνονται στον τομέα της δημόσιας υγείας.

Πρόκειται για το πρόγραμμα 4.000 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού στο δημόσιο τομέα της υγείας, για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών. Το πρόγραμμα ξεκίνησε χθες Δευτέρα 12-12-2016 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 με την υποβολή αιτήσεων μόνο μακροχρόνια ανέργων.
Συγκεκριμένα, για το νομό Λασιθίου προβλέπονται 2 άτομα στο Διαλυνάκειο Νοσοκομείο Νεάπολης, 11 άτομα στο Νοσοκομείο Σητείας, 12 άτομα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, 22 άτομα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και 3 στο Κέντρο Υγείας Οροπεδίου Λασιθίου.
Ακόμα θα προσληφθούν 5 άτομα για πληρώματα ασθενοφόρων του τομέα ΕΚΑΒ Ηρακλείου για την περιοχή της Σητείας, ενώ τέλος, υπάρχει μία θέση Ψυχολόγου για το ΚΕΘΕΑ «Αριάδνη» του νομού Λασιθίου.
Σύμφωνα με το περιεχόμενο της με αριθμό 13/2016 δημόσιας πρόσκλησης, δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, διαδικτυακά, έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ., οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων, δηλαδή στις 22 Δεκεμβρίου.   Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μακροχρόνια άνεργοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και να επιλέξουν μία  μόνο ειδικότητα τοποθέτησης και από μία  μέχρι τρεις Υπηρεσίες Τοποθέτησης συνολικά των Φορέων Υποδοχής.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας