Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ιδρυτική Συνέλευση Σύστασης Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας (Video)


Το πρωί της Κυριακής 6 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε επιτέλους η Ιδρυτική Συνέλευση Σύστασης του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νοσοκομείου.
Παρόλο που το νοσοκομείο της πόλης αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό και ευαίσθητο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας της Σητείας, μέχρι σήμερα δεν έχει υποστηριχθεί όσο θα έπρεπε από όλους τους φορείς. Δυστυχώς ήταν ελάχιστα τα άτομα που βρέθηκαν και αυτή τη φορά στο κάλεσμα του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου για να συσταθεί επιτέλους ο σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου που θα είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος της ευρύτερης περιοχής της Σητείας.
Είναι αναγκαίο να καταλάβουν όλοι πως το Νοσοκομείο της Σητείας είναι θέμα του Σητειακού Λαού και οι εκπρόσωποί του πρέπει να το στηρίξουν έμπρακτα και όχι με τα λόγια. Η έκφραση «θα είμαστε στο πλευρό σας» έχει καταντήσει κοροϊδία από τη στιγμή που όταν έρθει η ώρα για να αντιμετωπισθεί ένα πρόβλημα αυτοί που πρέπει να στηρίξουν είναι απόντες. Μακάρι ο νεοσύστατος σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου να στηριχθεί από όλους τους φορείς για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου Σητείας.

Πηγή : StudioVai

Συνολικες προβολες σελιδας