Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Επίσκεψη Δημάρχου στα εργοτάξια τ.κ. Παλαικάστρου

http://cdn.cretalive.gr/_largeImage/20161115_122818.jpg?mtime=20161117095038
Επίσκεψη στα 2 εργοτάξια στην Τοπική Κοινότητα Παλαικάστρου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θοδωρής Πατεράκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Σ κ. Χατζηνάκη Ιωάννη και τον Δ/ντή της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου κ. Τσουκνάκη Νίκο.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης ενημερώθηκαν από τους αναδόχους για την πορεία των 2 έργων που εκτελούνται αυτή την περίοδο στην τοπική κοινότητα.
Το ένα έργο ( το οποίο εκτελείται από τη Δ.Ε.Υ.Α.Σ) αφορά την κατασκευή αγωγού ομβρίων με την ολοκλήρωση του οποίου λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα που υπήρχε στην οδό σύνδεσης του Παλαικάστρου με τον οικισμό Αγκαθιά, λόγω της συλλογής μεγάλου όγκου ομβρίων στη συγκεκριμένη περιοχή με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οικίες και επιχειρήσεις.
Το δεύτερο έργο αφορά την αντικατάσταση και υπογειοποίηση βασικών αγωγών (Φ125 και Φ200 μήκους 1500 μέτρων) του Δημοτικού Δικτύου Άρδευσης της περιοχής. Με την ολοκλήρωση του έργου ο Δήμος θα μειώσει το κόστος άρδευσης αφού δεν θα υπάρχουν πλέον απώλειες νερού από τις βλάβες του δικτύου και συγχρόνως θα κερδηθούν εργατοώρες που απαιτούνται για την επιδιόρθωση των βλαβών.
Και συνεχίζουμε………

Συνολικες προβολες σελιδας