Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΗΤΕΙΑΣ

FullSizeRender 1Τον Δήμαρχο Σητείας κ. Θοδωρή Πατεράκη επισκέφθηκαν την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου οι μαθητές της τρίτης τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους, κ. Ρένα Λαντζανάκη και Αντιγόνη Γιαννουρή.

Η επίσκεψη αυτή έγινε στα πλαίσια σχετικού μαθήματος προκειμένου οι μαθητές να ενημερωθούν από τον Δήμαρχο για την λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου καθώς και για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και να θέσουν ερωτήματα ευρύτερου περιεχομένου που απασχολούν τους μικρούς μαθητές.
Ο Δήμαρχος αφού τα υποδέχτηκε και τα καλωσόρισε στο γραφείο του, μετέβηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ενημερώθηκαν για την λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου καθώς και για τη λειτουργία του ανώτερου θεσμικού οργάνου του Δήμου, το Δημοτικό Συμβούλιο.
Τα παιδιά υπέβαλαν τις ερωτήσεις τους, οι οποίες προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση στο Δήμαρχο για την ωριμότητα τους και το είδος των ερωτημάτων και αφορούσαν την καθημερινότητα στην πόλη μας, το κυκλοφοριακό, τη λειτουργία των παιδικών χαρών, καθώς και το πρόβλημα των αδέσποτων που απασχολεί εδώ και καιρό όλους μας.

Πηγή : style 100fm

Συνολικες προβολες σελιδας