Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ιδρυτική συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η ιδρυτική συνέλευση σύστασης του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας στο αμφιθέατρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Τους προηγούμενους μήνες είχαν προηγηθεί συναντήσεις στην διάρκεια των οποίων είχε συζητηθεί η αναγκαιότητα σύστασης του Συλλόγου, είχαν ληφθεί σχετικές αποφάσεις και είχαν συζητηθεί και οι στόχοι της προσπάθειας.
Στην συνάντηση της Κυριακής συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, αλλά και απλοί πολίτες της περιοχής. Οι παριστάμενοι -μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Καραμανωλάκης, Χριστόφορος Καλαμπόκης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σητείας και εργαζόμενη στο Νοσοκομείο κ. Ελένη Πλατανάκη, συλλόγων και φορέων της περιοχής, του Ιατρικού, του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, Εστίασης, Ηλεκτρολόγων Αυτοκινήτων, ο Προοδευτικός, του Θεάτρου της Σητείας, των πολιτιστικών- υπέγραψαν για την δημιουργία του Συλλόγου ευχόμενοι όλοι να επιτελέσει ουσιαστικό έργο για το Νοσοκομείο Σητείας και άρα για ολόκληρη την τοπική -και όχι μόνο- κοινωνία.
Μέλος του Συλλόγου μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε φορέας, σύλλογος ή πολίτης επιθυμεί.
Κατά την ιδρυτική συνέλευση σύστασης του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας δημιουργήθηκε μία προσωρινή διοικούσα επιτροπή μέχρι την διεξαγωγή -σε ένα μήνα περίπου- των αρχαιρεσιών, που θα αναδείξουν το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.
Τα μέλη της είναι οι: Στέφανος Φουτάκης, Γιάννης Φουντουλάκης, Αριστέα Κακουράκη, Άννα Μανουσάκη, Γεώργιος Καλαποδάκης, Κωνσταντίνος Βασιλάκης, Νίκος Καραμανωλάκης, Νίκος Νικητάκης και Χριστόφορος Καλαμπόκης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας