Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Ευνοϊκή απόφαση για ξενοδοχοϋπάλληλο από το Ειρηνοδικείο Σητείας

Χαμόγελο σε ξενοδοχοϋπάλληλο, έφερε η Προσωρινή Διαταγή που χορήγησε το Ειρηνοδικείο της Σητείας διευθετώντας το συνολικό της χρέος των 61.714,10 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, πρόκειται για οφειλέτρια, μέλος της  Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ξενοδοχοϋπάλληλο, διαζευγμένη, μητέρα ενός ενηλίκου τέκνου.
Το εισόδημα που διαθέτει η οφειλέτρια είναι 613,30 ευρώ από μισθό και ανεργία, ενώ τα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει η οφειλέτρια είναι α) κατοικία 115,59 τ.μ σε χωριό του Δήμου Σητείας και β) το 1/3 σε πολλά αγροτεμάχια με ελιές.
Το Ειρηνοδικείο της Σητείας, αφού έλαβε υπόψη του, το περιεχόμενο της αίτησης και αυτά που εξέθεσαν προφορικά οι πληρεξούσιοι δικηγόροι και τα επιδειχθέντα έγγραφα, της χορήγησε Προσωρινή Διαταγή σύμφωνα με την οποία δέχεται το αίτημα χορήγησης προσωρινής Διαταγής, διατάσσει την αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων κατά της αιτούσας, διατάσσει τη διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης της περιουσίας της μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης και ορίζει μηδενικές δόσεις για το διάστημα μέχρι τη συζήτηση της κύριας αίτησης.

Πηγή : ¨Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας