Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Προώθηση και στην αγγλική αγορά του αεροδρομίου και της περιοχής Σητείας

Στην έκθεση του Λονδίνου Word Travel Market 2016, που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 9 Νοεμβρίου, θα συμμετέχει η Ένωση Ξενοδοχείων επαρχίας Σητείας με το Δήμο και τον ΟΑΣ.
Με την παρουσία τους στην έκθεση οι εκπρόσωποι της Σητείας επιδιώκουν να έρθουν σε επαφή με συγκεκριμένους tour operators, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ευρύτερη περιοχή, ώστε μέσω του αεροδρομίου να καταστεί νέος προορισμός για τους Άγγλους ταξιδιώτες.
«Η συγκεκριμένη», ανέφερε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας Γιάννης Κακουράκης, «είναι μία προσπάθεια που ξεκίνησε τα τελευταία τρία- τέσσερα χρόνια σε συνεργασία με το Δήμο και τον ΟΑΣ. Μάλιστα, ήδη tour operators έχουν επισκεφθεί την Σητεία, έχουν δει κι ενημερωθεί για την περιοχή και έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.
Θα συμμετέχουμε στην έκθεση, θα έχουμε συγκεκριμένες επαφές και θα συζητήσουμε την προοπτική της έναρξης μίας πτήσης τσάρτερ από Χίθροου ή Κάτγουικ για το αεροδρόμιο της Σητείας.
Δεν είναι κάτι το απλό, όμως εργαζόμαστε συστηματικά στην κατεύθυνση αυτή εδώ και καιρό και ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να ευοδωθεί. Μάλιστα λόγω της βαρύτητας που δίδεται στο ζήτημα αυτό, στην Σητειακή αποστολή θα είναι και ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θοδωρής Πατεράκης, προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα πλήρους ενημέρωσης για οποιοδήποτε θέμα τεθεί και αφορά την περιοχή.
Παράλληλα θα επιδιωχθούν επαφές και με μικρότερα τουριστικά γραφεία στην λογική της συμβολής και συνύπαρξης με τα μεγάλα γραφεία. Να πάρουν κι εκείνα θέσεις στο αεροπλάνο για να κατεβάσουν κόσμο κι αυτά στη Σητεία».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας