Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ - XΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΕΠΙΣΗΜΩΝ (Video)

Ο Δήμος Σητείας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Σητείας Α.Α.Ε. ΟΤΑ και την επιστημονική υποστήριξη του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του παραρτήματος ΤΕΙ Σητείας, διοργάνωσε ημερίδα με θέμα: «Ελαιόλαδο και υγεία. Νεώτερα επιστημονικά δεδομένα – καινοτόμες εφαρμογές».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 στο αμφιθέατρο του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του παραρτήματος ΤΕΙ Σητείας. Σκοπός της ημερίδας ήταν η παρουσίαση των τελευταίων επιστημονικών εξελίξεων και τεχνικών στον έλεγχο της αυθεντικότητας του ελαιολάδου, οι τρόποι πιστοποίησης και καταγραφής των χαρακτηριστικών του, οι επιπτώσεις στην υγεία και η παρουσίαση καινοτόμων εφαρμογών επιχειρηματικότητας.
Στο ξεκίνημα της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμοί: από τον εκπρόσωπο της εκκλησίας πανοσιολογιώτατο Ηγούμενο της Ι.Μ. Τοπλού Φιλόθεο Σπανουδάκη, τον Κυβερνητικό Βουλευτή Λασιθίου Μανόλη Θραψιανώτη, τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Κρήτης - Αντιπεριφερειάρχη υγείας Μανόλη κλώντζα, και από τον Δήμαρχο Σητείας, Θεόδωρο Πατεράκη ενώ το μήνυμα του για την ημερίδα έστειλε ο βουλευτής της ΝΔ στο Ν. Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης το οποίο διαβάστηκε από τον Αντιδήμαρχο Σητείας Νίκο Λατζανάκη ο οποίος συντόνιζε την ημερίδα.

Πηγή : StudioVai

Συνολικες προβολες σελιδας