Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Πρωτοβουλίες της Sky Express για τη διευκόλυνση των Σητειακών

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Αθήνα, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θοδωρής Πατεράκης, ο Βουλευτής Λασιθίου κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Αεροπορικής Εταιρείας SKY EXPRESS κ. Θεόδωρος Κροκίδας και η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας κα Βασιλική Χρηστίδη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν πρωτοβουλίες και κινήσεις, μέσα από συνεργασία με τη δημοτική αρχή και τους τοπικούς φορείς με στόχο τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού καθώς και η συμβολή της εταιρείας στην ανάδειξη, προώθηση και διαφήμιση της Σητείας με έντυπο διαφημιστικό υλικό της περιοχής στους χώρους άφιξης και αναχώρησης καθώς και στα αεροσκάφη της Εταιρείας.
Επίσης τονίστηκε η σημασία της άνετης παραμονής των ταξιδιωτών κατά το χρόνο αναμονής τους στους χώρους αφίξεων/ αναχωρήσεων της Εταιρείας και συμφωνήθηκε να ζητηθεί από το αρμόδιο Υπουργείο η δυνατότητα αναπροσαρμογής των ωρών άφιξης και αναχώρησης των πτήσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
Πρόθεση της Εταιρείας είναι η διάθεση φθηνότερων εισιτηρίων σε όσους κάνουν έγκαιρα την κράτησή του εισιτηρίου τους μέσω διαδικτύου.
Τέλος από 1 Νοεμβρίου 2016 η Εταιρεία θα εκτελεί σε πρώτη φάση 1 εβδομαδιαία πτήση από Σητεία προς Κάσο – Κάρπαθο ικανοποιώντας έτσι το κοινό αίτημα Δήμου Σητείας και Δήμων Κάσου & Καρπάθου για απευθείας αεροπορική σύνδεση μεταξύ τους. Η ημέρα και ώρα της πτήσης θα καθοριστεί κατόπιν συνεννόησης όλων των εμπλεκόμενων φορέων (της Αυτοδιοίκησης και της Εταιρείας).

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας