Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Συνεχίζεται η καλή πορεία του Τμήματος Διαιτολογίας στη Σητεία

Κανονικά ξεκίνησαν στο πλαίσιο του νέου εξαμήνου οι σπουδές στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΤΕΙ Κρήτης με έδρα τη Σητεία.
Οι εγγραφές των νεοεισαχθέντων σπουδαστών έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο ανοικτή παραμένει η διαδικασία των μετεγγραφών, που διεξάγεται μέσω του Υπουργείου Παιδείας. Πάντως ήδη έχει σχηματισθεί το τμήμα των πρωτοετών σπουδαστών, που παρακολουθούν τα μαθήματα κανονικά.
«Το εξάμηνο», ανέφερε ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Γιώργος Φραγκιαδάκης, «ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Απλώς προσπαθούμε να συντονίσουμε τις δράσεις μας, τη δράση των εκπαιδευτών ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και γενικά υπάρχει μία αισιοδοξία ότι θα έχουμε ένα καλό εκπαιδευτικό εξάμηνο, παραγωγικό για τους φοιτητές μας. Βέβαια αυτή τη στιγμή υπάρχει μία λειτουργία με το ελάχιστο προσωπικό, τα ελάχιστα μέσα, τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό καθηγητών λόγω των συνεχών περικοπών. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία ώστε να μην αδικηθούν οι φοιτητές μας προσδοκώντας σε κάποια μελλοντική βελτίωση».
Σταθερά συνεχίζεται η καλή πορεία του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, αφού αποτελεί επιλογή πολλών φοιτητών. Αυτή τη στιγμή οι πραγματικά ενεργοί φοιτητές ξεπερνούν τους 650, ενώ σε σχέση με τους εισαχθέντες έχουν εγγραφεί όλοι- και οι 140 που πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Τμήμα. Από τους τελευταίους το τμήμα των πρωτοετών σχηματίζουν περισσότεροι από 100- ο αριθμός κατά προσέγγιση λόγω μεταγραφών κλπ.  Η σπουδαστική δυναμική του Τμήματος είναι άξια αναφοράς, αποτέλεσμα μεταξύ άλλων της πορείας του. Άλλωστε είναι από τα καλύτερα περιφερειακά τμήματα της χώρας.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας